klik voor het filmpje

Bekijk de film

Lees meer 

Van Renetta

Update: 16-04-2024

De komende tijd staat de EO-jongerendag gepland. Met jongeren in een busje naar Rotterdam om daar samen het geloof te ontdekken. Een evenement wat inspirerend is voor jongeren en mij. Komende vrijdag heb ik een cursusdag op de Theologische Universiteit van Utrecht.

Lees meer 

Examens

Update: 16-04-2024

We willen u vragen namen door te geven van jongeren die dit jaar examen doen. Als wij de namen weten kunnen we hier aandacht aan besteden. Deze oproep is voor ouders, grootouders, vrienden, gemeenteleden. Geeft u de naam door? Dit kan op:
jeugdwerkerdokkum@gmail.nl of 06-14830021
 

Afscheid kinderkerk

Update: 16-04-2024

Op 2 juni is het afscheid van de oudsten van de kinderkerk in de Herberg. Heb je inmiddels nog geen uitnodiging gekregen maar zit jij/ of je dochter/zoon in groep 8 en wil wel graag afscheid nemen, neem dan contact op met: jeugdwerkerdokkum@gmail.com

Renetta Jansma-Hiemstra

"Palmpaasfeest door de ogen van een 7-jarige"

Update:  03-04-2024

"Zondag (24 maart jl.) gingen we naar de kerk en daar had ik zo'n zin in!
Ik weet nog dat we vorig jaar zo'n lekker haantje kregen boven op de stok. Toen we in de Herberg kwamen mochten we meteen naar boven lopen. Daar mocht je een houten kruis uitzoeken en alvast het crêpepapier uitkiezen in een mooi kleurtje; dat moest erop. De juf van de Kinderkerk ging het verhaal van Palmpasen voorlezen en nu weet ik ook waarom dit feest Palmpasen heet; de mensen wuifden met palmtakken voor Jezus.

Lees meer 

Kinderkerk op Instagram

Update: 03-04-2024


De activiteiten van de Kinderkerk zijn nu ook te volgen op Instagram. Hier houden we iedereen op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Informatie blijft ook via de andere kanalen naar jullie toekomen, maar voor wie het leuk vindt, hierboven de QR-code.

Leiding Kinderkerk

Topaz

Update: 06-03-2024

Sûkerbôle-aksje update: De jeugd van de clubs hebben een poosje geleden de suikerbroden meegekregen om te verkopen. Daarnaast waren er ook nog 15 vooraf bestelde suikerbroden! We hopen binnenkort de opbrengst bekend te maken en via Yde en Karina Tjepkema te schenken aan de Osiligifarm waar ze met het geld o.a. potten en pannen voor gaan kopen! Yde en Karina zijn langs de clubs geweest en hebben verteld en laten zien wat de Osiligifarm in Kenia precies doet voor kansarme jongeren.

Lees meer 

Kinderkerk en kinderoppas tijdens bijzondere diensten

Update: 06-03-2024

In de vorige Geandewei hebben we uitgelegd dat er tijdens bijzondere diensten een aangepaste planning van de kinderkerk en kinderoppas gehanteerd wordt. Hieronder een bijgewerkt overzicht. Zijn er nog vragen of suggesties, mail gerust naar kinderkerk-pgdaw@outlook.com.
 

Lees meer 

Cathechese

Update:  03-10-2023

Dit jaar zal ik catechese geven aan jongeren van 12 tot 16 jaar.
We volgen de methode Follow Up. Een methode die ik vorig jaar ook gebruikt heb en die aansluit bij jongeren. Wat is geloven? Wat houdt ons bezig en hoe kun je dat verbinden met geloof. Maar ook wat vind jij belangrijk in het geloof en wat begrijp je helemaal niet in het geloof. Je kunt je opgeven bij: jeugdwerkerdokkum@gmail.com of via Whatsapp 0614830021
Groet,

Renetta Jansma-Hiemstra

Instagram

Je kunt ons ook volgen via Instagram: @jeugdwerkdokkum.